Bestill bord hos oss i dag!

Vi har åpent på bestilling om dere er 2 eller 100!

Restaurant

Menyen viser litt av det vi serverer, og vi tilpasser gjerne måltidet etter gjestens behov og ønsker.

 Vi tilbereder også spesialmenyer for gjester med allergi.

MENYFORSLAG

Forretter:

Linsesuppe, serveres med nybakt olivenbrød

Potetsuppe med bacon og persille, serveres med nybakt brød og smør

Varmrøkt eller ovnsbakt ørret med potetsalat, rømme og gardsprodusert flatbrød

Heddans quiche/pai terte med salat

Hovedretter:

Lokalprodusert lam og okse, Steik av svin

Viltsteik av elg, reinsdyr og hjort mot et tillegg

serveres med kokte poteter

Båtpoteter / gratinerte poteter mot et tillegg

Grønnsaker som brokkoli, blomkål og gulrot

Dessert:

Riskrem med bærsaus

Hjemmelaget karamellpudding

Frisk ostekake med bær og krem

Hjemmelaget vaniljeis med varm bjørnebærsaus og gomekaramell

Sjokoladekrem med fløterose

Mandelkake med smørkrem

Stort koldtbord

425.- per person

Oksesteik

Varmrøkt ørret

Hjemmelagde Karbonader med løk

Lasagne

Poteter og saus

3 typer grønnsaker

Grønn salat

Brokkoli salat

Potetsalat

Spekemat med flatbrød og rømme

Kaffe og te

Valgfri dessert, se gjerne vårt menyforslag

 Tradisjonsmatkoldtbord

355.- per person

Svinesteik

Lammerull

Lokalproduserte kjøttkaker

Poteter, saus og grønnsaker

Ovnsbakt ørret

Spekemat med flatbrød og rømme

hjemmelaget gome, søtost og lefser

Nybakt brød

Varme lappekaker med 3 slags syltetøy

Kaffe og te

Festoppdekking med hvite duker 30.- per person
Varighet av hovedmåltidet er 2 timer
Arrangement inntil 6 timer betinger hovedmåltid og ettermåltid
Prisene tar utgangspunkt i min.10 personer.