Restaurant

Menyen viser litt av det vi serverer, og vi tilpasser gjerne måltidet etter gjestens behov og ønsker.

 Vi tilbereder også spesialmenyer for gjester med allergi.

Søndagsåpent i restauranten

Sommeren 2017: Søndager fra 25.Juni – 20.August

kl. 13.00 til 16.00

Vi serverer varierende 3 retters meny til NOK 335.-

Bordbestilling til 38 34 88 37

for ukentlig meny se vår facebook side for Heddan Gard

Passer ikke datoene? fortvil ikke, vi har åpent hele året på bestilling om du er 2 eller 100!

MENYFORSLAG

Forretter:

Blomkålsuppe med blomkålbukett og persille, serveres med nybakt brød og smør

Potetsuppe med bacon og persille, serveres med nybakt brød og smør

Varmrøkt eller ovnsbakt ørret med potetsalat, rømme og gardsprodusert flatbrød

Spekemat med gardsprodusert flatbrød, rømme og potetsalat

Heddans quiche/pai terte med salat

Bonde salat med hjemmebakt brød

Hovedretter:

Steik av lam, okse og svin

Viltsteik av elg, reinsdyr og hjort mot et tillegg

serveres med Kokte poteter og grønnsaker tilpasset retten

Båtpoteter / gratinerte poteter mot et tillegg

Garnityr etter sesong

Dessert:

Multekrem

Hjemmelaget karamellpudding

Tilslørte bondepiker

Ostekake med bær og krem

Pannekake med blåbær og krem

Is med varm bjørnebærsaus

Sjokolademousse med fløterose

Creme Brulee med fløterose

Stort koldtbord

395.- per person

Okse eller svinesteik

Kylling

Varmrøkt ørret

Hjemmelagde Karbonader med løk

Lasagne

Poteter og saus

2 typer grønnsaker

Ris og bearnaise saus

Grønn salat

Pasta salat

Potetsalat

Spekemat med flatbrød og rømme

Kaffe og te

Valgfri dessert, se gjerne vårt menyforslag

 Tradisjonsmatkoldtbord

345.- per person

Okse eller svinesteik

Lam

Poteter, saus og grønnsaker

Ovnsbakt ørret

Spekemat med flatbrød og rømme

hjemmelaget gome og eggost, lefser og potetskaker

Nybakt brød

Varme lappekaker med 3 slags syltetøy

Kaffe og te

Festoppdekking med hvite duker 30.- per person
Varighet av hovedmåltidet er 2 timer
Arrangement inntil 6 timer betinger hovedmåltid og ettermåltid
Prisene tar utgangspunkt i min.10 personer.