Arrangement

For å få fram kreativiteten i oss mennesker trenger vi mat og omsorg.  God mat er viktig, ikke bare for kroppen men like mye for sjelen, og på Heddan er tilberedelsen av måltidene et handverk, der smak og tid til nytelse er i sentrum.

Omsorg har vi for våre gjester, både når det gjelder mat, overnatting og trivsel. Vi ønsker at våre gjester føler seg hjemme, om de er på kurs, i selskap, på julebord eller til et måltid sammen med familie og venner.

Bryllup

Bryllup får en varm og personlig ramme på Heddan Gard.  Spisesalen rommer opptil 90 gjester og romslige salonger med et intimt miljø står til disposisjon mellom måltidene.

Bordene er dekket til fest med hvite duker, levende lys og servietter, og på tallerkenen serveres det beste garden har å by på.

Selskap og fest

Feiringer får en varm og personlig ramme på Heddan Gard.  Spisesalen rommer opptil 90 gjester og romslige salonger med et intimt miljø står til disposisjon mellom måltidene.

Bordene er dekket til fest med levende lys og servietter, og på tallerkenen serveres det beste garden har å by på.

Julebord

Vi serverer mat bygget på de beste juletradisjoner, laget av egne og lokale råvarer. Vi kan ikke garantere snø men julestemning og minnerike spiseopplevelser.

Trivsel og hygge sammen med gode venner og arbeidskamerater er en viktig del av julebordet. Vi har salonger til disposisjon for de som ønsker å fortsette utover kvelden i godt lag, og blir kvelden lang, har vi gode overnattingsmuligheter og en solid bondefrokost neste morgen.

Kurs og konferanser

Kurs på Heddan Gard er med på å gi stimulans, slik at oppholdet blir meningsfullt og gir positive resultater. Arbeidsro, god seng og smakfulle måltider er en selvfølge hos oss.  Møtesal og grupperom er innredet med moderne inventar og utstyr. Vi har trådløst internett. Møtesalen har plass til 70 deltakere i kino oppsett, 50 i klasserom eller 30 i hestesko.

Restaurant

Kjøkkenet på Heddan Gard har en sterk lokal grunntone av tradisjoner, men med søreuropeisk aksent.  Smakfulle og friske råvarer fra gardens egen produksjon eller området rundt er grunnlaget for kortreist mat.

Open chat