Selskap og fest
Feiringer får en varm og personlig ramme på Heddan Gard. Spisesalen rommer opptil 90 gjester og romslige salonger med et intimt miljø står til disposisjon mellom måltidene.
Bordene er dekket til fest med levende lys og servietter, og på tallerkenen serveres det beste garden har å by på.
Priser
Velkomstdrink med eller uten alkohol |
Nok 80.- |
3 retters festmiddag, tallerkenservering |
Nok 415.- |
Andre gangs servering av hovedretten |
Nok 50.- |
Hvite duker |
Nok 30.- |
Fruktfat og kaffe mellom måltidene |
Nok 40.- |
Oppdekning til kaffe og medbrakte kaker |
Nok 90.- |
Ettermåltid Kjøttsuppe med rundstykker og kaffe |
Nok 150.- |
Ettermåltid Bondekost |
Nok 150.- |
For retter av vilt tilkommer et tillegg på Nok 50.-
For gratinerte poteter et tillegg på Nok 20.-
Prisene er pr person, drikkevarer kommer i tillegg. Varighet av hovedmåltidet er 2 timer. Vi har alle rettigheter.
Bryllup
Priser
Velkomstdrink med eller uten alkohol |
Nok 80.- |
3 retters festmiddag, tallerkenservering |
Nok 515.- |
Andre gangs servering av hovedretten |
Nok 50.- |
Fruktfat og kaffe mellom måltidene |
Nok 40.- |
Oppdekning til kaffe og medbrakte kaker |
Nok 90.- |
Ettermåltid Kjøttsuppe med rundstykker |
Nok 150.- |
Ettermåltid Bondekost |
Nok 150.- |
For retter av vilt tilkommer et tillegg på Nok 50.-
For gratinerte poteter et tillegg på Nok 20.-
Prisene er pr person, drikkevarer kommer i tillegg. Vi har alle rettigheter.
Varighet av hovedmåltidet er 3 timer.
Bryllup får en varm og personlig ramme på Heddan Gard. Spisesalen rommer opptil 90 gjester og romslige salonger med et intimt miljø står til disposisjon mellom måltidene.
Bordene er dekket til fest med hvite duker, levende lys og servietter, og på tallerkenen serveres det beste garden har å by på.
Vi serverer mat bygget på de beste juletradisjoner, laget av egne og lokale råvarer. Vi kan ikke garantere snø men julestemning og minnerike spiseopplevelser.
Trivsel og hygge sammen med gode venner og arbeidskamerater er en viktig del av julebordet. Vi har salonger til disposisjon for de som ønsker å fortsette utover kvelden i godt lag, og blir kvelden lang, har vi gode overnattingsmuligheter og en solid bondefrokost neste morgen.
Tradisjonsjulebord
Lefser, flatbrød, gome og søtost.
Ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker, hjemmelaget lammerull, ørrett
surkål, rødkål, rosenkål, kålrabistappe, poteter og saus.
Dessert: Riskrem med rødsaus, kaffe og te
Pris pr person Nok 515.-
Bordservering av Juletallerken
Ribbe, Pinnekjøtt, medisterkaker, surkål, rødkål, rosenkål, kålrabistappe, poteter og saus.
Dessert: Riskrem med rødsaus, kaffe og te
Pris pr person Nok 495.-