Vi åpner gjerne opp restauranten på bestilling for 2 gjester eller flere!
Bordbestilling til 97539839 Ellen Rebekka eller post@heddan-gard.no
Gardsutsalget er alltid åpent og selvbetjent!
Restaurant
Menyen viser litt av det vi serverer, og vi tilpasser gjerne måltidet etter gjestens behov og ønsker.
Vi tilbereder også spesialmenyer for gjester med allergi.
Menyforslag
3 rettersmiddag fra kr 385.- per person
Forretter:
Linsesuppe, serveres med nybakt olivenbrød
Potetsuppe med bacon og persille, serveres med nybakt brød og smør
Varmrøkt eller ovnsbakt ørret med potetsalat, rømme og gardsprodusert flatbrød
Heddans quiche/pai terte med salat
Hovedretter:
Lokalprodusert lam og okse, Steik av svin
Viltsteik av elg, reinsdyr og hjort mot et tillegg
serveres med kokte poteter
Båtpoteter / gratinerte poteter mot et tillegg
Grønnsaker som brokkoli, blomkål og gulrot
Dessert:
Riskrem med bærsaus
Hjemmelaget karamellpudding
Frisk ostekake med bær og krem
Hjemmelaget vaniljeis med varm bjørnebærsaus og gomekaramell
Sjokoladekrem med fløterose
Mandelkake med smørkrem
Tradisjonsmatkoldtbord kr 375.- per person
Svinesteik
Lammerull fra Lauen lam
Lokalproduserte kjøttkaker
Poteter, saus og grønnsaker
Ovnsbakt ørret
Spekemat med flatbrød og rømme
Hjemmelaget gome, søtost og lefser
Nybakt brød
Varme lappekaker med 3 slags syltetøy
Kaffe og te
Selskap koldtbord kr 455.- per person
Oksesteik fra Lauen
Varmrøkt ørret
Hjemmelagde Karbonader med løk
Lasagne
Poteter og saus
3 typer grønnsaker
Grønn salat
Brokkoli salat
Potetsalat
Spekemat med flatbrød og rømme
Kaffe og te
Valgfri dessert, se gjerne vårt menyforslag