Vi åpner gjerne restauranten for små grupper!

Det er god plass mellom bordene og vi følger smitteverntiltak grunnet covid-19

Bordbestilling ring eller send melding til 97539839 Ellen Rebekka

Restaurant

Menyen viser litt av det vi serverer, og vi tilpasser gjerne måltidet etter gjestens behov og ønsker.

 Vi tilbereder også spesialmenyer for gjester med allergi.

MENYFORSLAG

Forretter:

Linsesuppe, serveres med nybakt olivenbrød

Potetsuppe med bacon og persille, serveres med nybakt brød og smør

Varmrøkt eller ovnsbakt ørret med potetsalat, rømme og gardsprodusert flatbrød

Heddans quiche/pai terte med salat

Hovedretter:

Lokalprodusert lam og okse, Steik av svin

Viltsteik av elg, reinsdyr og hjort mot et tillegg

serveres med kokte poteter

Båtpoteter / gratinerte poteter mot et tillegg

Grønnsaker som brokkoli, blomkål og gulrot

Dessert:

Riskrem med bærsaus

Hjemmelaget karamellpudding

Frisk ostekake med bær og krem

Hjemmelaget vaniljeis med varm bjørnebærsaus og gomekaramell

Sjokoladekrem med fløterose

Mandelkake med smørkrem

Selskap koldtbord

425.- per person

Oksesteik fra Lauen

Varmrøkt ørret

Hjemmelagde Karbonader med løk

Lasagne

Poteter og saus

3 typer grønnsaker

Grønn salat

Brokkoli salat

Potetsalat

Spekemat med flatbrød og rømme

Kaffe og te

Valgfri dessert, se gjerne vårt menyforslag

 Tradisjonsmatkoldtbord

355.- per person

Svinesteik

Lammerull fra Lauen lam

Lokalproduserte kjøttkaker

Poteter, saus og grønnsaker

Ovnsbakt ørret

Spekemat med flatbrød og rømme

Hjemmelaget gome, søtost og lefser

Nybakt brød

Varme lappekaker med 3 slags syltetøy

Kaffe og te

Festoppdekking med hvite duker 30.- per person
Varighet av hovedmåltidet er 2 timer
Arrangement inntil 6 timer betinger hovedmåltid og ettermåltid
Prisene tar utgangspunkt i min.10 personer.
Open chat